Werkwijze

In een wereld waarin jobhoppen de nieuwe standaard is en het aantal burn-outs zich razendsnel opstapelt, moet de hr-afdeling alles uit de kast halen om sterke medewerkers te vinden, te motiveren en te houden. Met de coachings van Room4Talent kies je voor een positieve en doeltreffende aanpak, met oog voor de eigenheid en talenten van iedere werknemer. 

STAP 1 | INTAKE

First things first! Na je telefoon of mail schuif ik graag mee aan tafel om de verwachtingen af te toetsen. Wat is het probleem? Conflicten vermijden of de productiviteit verhogen? Eén individuele medewerker of een volledig team laten coachen? 

STAP 2 | AANPAK

We bepalen de juiste werkwijze om je doelstellingen te bereiken. De KernTalentenanalyse is altijd de rode draad. Wil je dit koppelen aan een workshop voor het hele team? Een traject met meerdere sessies op touw zetten? Een plan op maat en een glasheldere offerte spreken voor zich.

STAP 3 | ACTIE

Op naar de werkvloer! Ik stap mee in je bedrijf, tune in op je medewerkers en bied een luisterend oor. Alle talenten worden in kaart gebracht, drijfveren worden besproken en blokkades gedefinieerd. De basis voor een stevige stap richting persoonlijke groei. 

STAP 4 | FEEDBACK

Samen bespreken we de next steps, in functie van de talenten van je medewerkers. Het takenpakket herverdelen, het team anders samenstellen of de werkomgeving aanpakken? Ik geef concreet advies en bouw tijd en ruimte in voor optionele follow-upsessies. 

Meer inzicht in de KernTalenten van je team?

Werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x