Over Leen

Ik ben Leen Doms, aangenaam. 

Voordat ik de stap zette naar coaching, heb ik jarenlang de woelige hr-watertjes doorzwommen. Ik ken de struggle met een overvolle agenda als geen ander. Je moet meetings bijwonen, verlofaanvragen verwerken, de loonadministratie in orde brengen, maaltijdcheques regelen … En op het einde van de dag is er geen tijd meer over voor talentmanagement of carrièreplanning. 

Hier wil ik het verschil maken.

Als erkend KernTalentenanalyst wil ik de sidekick zijn van hr-medewerkers. Ik wil jouw teams ondersteunen en ieders talenten in de spotlight zetten. Mijn missie? Ervoor zorgen dat bedrijven niet langer het hoofd breken over verzuimcijfers of motivatieproblemen. Ik wil werknemers begeleiden naar een takenpakket en werkomgeving waarin ze oprecht gelukkig zijn. 

 Je kan een goudvis uit zijn vuile bokaal halen, de kom oppoetsen en hem de juiste vitaminen geven. Maar als hij daarna gewoonweg in dezelfde omgeving terechtkomt, zal hij binnen de kortste keren terug ziek zijn.

Waarom kiezen voor Room4Talent?

Meertalig | Ik spreek vlot Nederlands, Frans en Engels. KernTalentAnalyses zijn mogelijk in deze 3 talen. Workshops kunnen zowel in het Nederlands als het Engels gegeven worden. 

Ervaren | Dankzij mijn jarenlange ervaring in de hr-wereld heeft de taal van de business geen geheimen voor mij. 

Doelgericht | Geen warrige theorieën of omslachtige oefeningen! Ik werk efficiënt en transparant, met de KernTalentenanalyse als positieve leidraad.

De kaart van talentontwikkeling trekken?

Over Leen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x